Over mij

Mijn naam is Ingrid van Gils, Verzorgende IG (individuele Gezondheidszorg).
Ingrid

Mijn visie is werken met hart, hoofd en handen in de zorg.

Professionaliteit, enthousiasme, betrokkenheid en uw welzijn staan bij mij voorop.

Ik heb sinds 1999 ervaring in de zorg: thuiszorg, verzorgingshuis (afdeling psychogeriatrie) en kinderen met een beperking. Hierdoor ga ik op een professionele, enthousiaste, geduldige manier om met u of uw naaste.

Ik beschik dus over een ruime ervaring.

In 2012 ben ik naast mijn werk in de thuiszorg als ZZP’er begonnen, omdat ik een vraag kreeg om een mantelzorger te ondersteunen. Ik merkte dat er steeds meer behoefte aan individuele zorg en persoonlijke aandacht kwam.

Samen kijk ik met u en/of uw naaste naar uw wensen en behoeften.  Ik kijk desgewenst naar hobby’s om daarin activiteiten met u zoals bijvoorbeeld puzzelen, kaarten, krant lezen en wandelen te doen. Ook kan ik u bijvoorbeeld begeleiden met het eten koken (voor u en/of uw partner), samen eten, boodschappen doen en mee naar artsenbezoek.

Desgewenst kan ik voor ontlasting van de mantelzorger zorgen. Zodat die een boodschap kan doen of kan gaan sporten. Dit kan als u een dementerende partner heeft of een kind met beperking.

Ik ben tevens al sinds 1993 in het bezit van een EHBO en reanimatie / AED-diploma.

Ik bezit een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en VAR (Verklaring Arbeidsrelatie).

Ik ben me aan het verdiepen in aromatherapie en handmassage.

Iedereen met een zorgbehoefte kan bij mij aankloppen voor thuiszorg, begeleiding, advies, licht huishoudelijk werk, boodschappen doen en koken.

Indien nodig kan ik u doorverwijzen naar de juiste instanties.

Is uw interesse gewekt, bel of mail me voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.